Lifting Facial

Lifting Facial

Lifting Facial

Lifting facial cu OndaDinamica

Lifting facial OndaDinamica (radiofrecventa bipolara, ultrasunete si fotobiostimulare) – este o procedura non-invaziva si nedureroasa care ajuta la regenerarea pielii imbatranite, ridata, lipsita de fermitate si stralucire. Aceasta este o consecinta ireversibila a trecerii timpului si este un proces care face parte din evolutia naturala a organismului, precum si o consecinta a unor factori externi. Pentru a combate aceasta problema venim in rezolvarea acesteia cu ajutorul radiofrecventei faciale, terapie cu efecte sigure pe termen lung in diminuarea ridurilor si a liniilor de expresie, imbunatatirea aspectului pielii si care confera luminozitate tenului.

Tratament Facial cludybodycenter.ro
radiofrecventa, ultrasunete si fotobiostimulare

Ce este tratamentul cu Selenia X-Shape

Cu tehnologia Selenia X-Shape se poate efectua tratament facial non-chirurgical si non-invaziv ce este conceput pentru a contura, a tonifia si a imbunatati aspectul pielii, folosind tehnologia onda dinamica ,cu rezultate imediate si de lunga durata. Radiofrecventa faciala are efect nu numai asupra ridurilor si liniilor fine, ci tonifiaza si pielea lasata. Astfel se obtine un aspect mai tanar si mai proaspat, un efect de lifting fara interventie chirurgicala.

Radiofrecventa este un tratament revolutionar in materie de frumusete, fiind prima terapie non-invaziva care confera elasticitate si fermitate pielii si care ajuta la regenerarea depozitelor de colagen si elastina, dar si la producerea de noi fibre.

Dupa cate sedinte se vad rezultatele?

Numarul de sedinte necesare pentru obtinerea unor rezultate notabile, variaza in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. O sedinta de lifting cu Selenia x-shape dureaza 30 minute. O sedinta de lifting se face o data pe saptamana si sunt recomandate minim 6 sedinte.

Dupa fiecare sedinta se poate observa cum textura pielii este imbunatatita si mai luminoasa, insa deoarece radiofrecventa faciala isi continua actiunea si dupa finalizarea sedintei, rezultatele maxime sunt vizibile dupa cateva zile de la efectuarea acesteia.

Tratament facial cludybodycentere.ro

Contraindicatii Lifting facial

Radiofrecventa este contraindicata persoanelor cu infectii acute ale pielii (eczeme, herpes, boli contagioase), cancer, afectiuni hepatice, boli autoimmune, sinuzita, defibrillator sau pacemaker, graviditate sau perioada de alaptare, epilepsie, probleme endocrine

 

Tratament facial cu Selenia X-Shape

Beneficiile tratamentului cu Selenia X-Shape

Se pot efectua tratamente anti-aiging pentru fata, gat si decolteu. Vascularizarea si regenerarea naturala ce confera fermitate tesutului si un lifting non-chirurgical. Reactiveaza functiil biologice ale tesutului. Stimuleaza eliminarea toxinelor, sporeste oxigenarea celulara, creste productia de colagen si elastina, atenueaza cicatricile in urma acneei, reducerea porilor dilatati, liniile fine sunt vizibil atenuate. Pielea este imediat vizibil mai tanara si frumoasa datorita energiilor si a frecventelor specifice. Tratamentul este relaxant si confera luminozitate tesutului.

Îmbunătățirea-fermității-pielii Cludy Body Center

REZULTATE: FATA

– Tratament anti-aging pentru fata, gat și decolteu, cu rezultat antirid și tonifiant. Actiunea de vascularizare si regenerare permite obtinerea unui lifting nechirurgical foarte satisfacatoar.

tratament facial