Manichiura

Manichiura

Manichiura

Unghii cu gel si cu oja semi-permanenta

O manichiura zilnica asigura frumusetea si rezistenta unghiilor. Printr-un ritual de hidratare si curatare a unghiilor, si lacul sau oja se va fixa foarte bine. Iar pentru a conferi mai multa rezistenta la zgarieturi si ciobire, este important sa folositi doar produse profesionale de calitate, care nu contin in formula lor substante daunatoare. Perfectiunea aplicarii consta in aplicarea lacurilor in trei miscari executate rapid, pe toata lungimea patului unghial. Nu este greu sa obtineti o manichiura fabuloasa, atat pentru unghiile lungi, cat si pentru cele taiate scurt.

O alternativa la manichiura clasica sunt unghiile false. Astfel, aveti siguranta ca nici o unghiei nu se va crapa sau rupe. Gelurile UV se usuca la dispozitive speciale, precum un dispozitiv cu led sau prin expunere la lampa UV profesionala, rezistand pentru minim trei saptamani de la aplicare.

Ojele semi-permanente au revolutionat lumea manichiurii, constituind principala alegere a persoanelor care evita sa recurga unghii false. Atunci cand va faceti unghii cu gel, aveti nevoie de urmatoarele: o baza (base coat), un primer, produse de finisare (top coat).

Afla care sunt beneficiile lacurilor de unghii semi-permanente!

Spre deosebire la lacurile obisnuite, o oja semi-permanenta se caracterizeaza prin durabilitate pe termen mai lung, de obicei 3-4 saptamani de la aplicare.

De asemenea, daca doriti sa vopsiti unghiile in alta culoare, puteti pur si simplu aplica nuanta respectiva deasupra.

Unghii cu gel si cu oja semi-permanenta
GALERIE FOTO