Mezoterapia Virtuala

Mezoterapia virtuala

Mezoterapia virtuala

Ce este Mezoterapia Virtuala?

Mezoterapia virtuala este cea mai avansata forma de mezoterapie la momentul actual. Aceasta procedura absoarbe substantele active prin alaturarea a mai multor tehnologii simultan: electroporatia, microcurentii si fotobiostimularea in spectru verde. Electroporatia are la baza impulsuri electrice scurte si controlate, care dilata porii. Acest lucru permite absorbtia maximala a vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor in piele. Astfel, tenul este hranit si hidratat intr-o proportie de 95 %. Mezoterapia virtuala stimuleaza de asemenea regenerarea celulara, sinteza fibrelor de colagen, hidrateaza și hraneste la nivel celular tesutul.

IN DEEP
tratament facial cludybodycenter.ro

Ce este Selenia InDeep?

Selenia InDeep ESTE O TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE ce utilizeaza mai multe tehnologii astfel incat fiecare rezultat sa fie scontat. Cu ajutorul multiplelor tratamente metabolice, acesta actiune de biorevitalizare si stimulare inovatoare a pielii este posibila cu ajutorul combinarii a trei energii: electroporatie transdermala, micro-curenti si foto-stimulare in spectru verde. Furnizarea simultana a acestor energii permite un raspuns biologic mai bun in comparatie cu alte tipuri de tratamente.

Tratamentul In Deep este unic si reprezinta o procedura estetica non-invaziva. Cu ajutorul echipamentului In Deep puteti efectua o gama larga de tratamente pentru fata, gat si decolteu. Cu rezultate vizibile de la prima sedinta.

 

De ce sa alegi mezoterapia virtuala?

Spre deosebire de procedurile clasice ale mezoterapiei medicale (unde este necesara utilizarea acelor si exista timp de recuperare), mezoterapia virtuala este o procedura non-invaziva, care va permite sa va reluati activitatea normala imediat dupa finalizarea tratamentului.

Mezoterapia Virtuala IN DEEP
Mezoterapia Virtuala cludybodycenter.ro

Beneficii

In functie de gama de tratament aleasa, mezoterapia are multiple beneficii:
– Rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.
– Efecte de lunga durata.
– Reduce semnificativ ridurile si liniile de expresie.
– Efect de lifting facial.
– Luminozitate si elasticitate.
– Hidrateaza intens pielea si o hraneste in profunzime.
– Ten reintinerit de la interior catre exterior.
– Diminueaza leziunile pigmentare precum cuperoza, rozaceea.
– Uniformizeaza culoarea pielii.
– Trateaza petele pigmentare.
– Reda luminozitatea si intinerirea tenului.

Dupa cate sedinte se vad rezultatele?

Numarul de sedinte necesare pentru obtinerea unor rezultate notabile, variaza in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. O sedinta de mezoterapie virtuala cu InDeep dureaza in jur de 30 minute. O sedinta se face o data pe saptamana si sunt recomandate minim 6 sedinte. Dupa fiecare sedinta se poate observa cum textura pielii este imbunatatita,mai luminoasa si hidratata.

Mezoterapia Virtuala cludybodycenter.ro

Contraindicatii mezoterapia virtuala

Sinuzita; stimulator cardiac sau defibrilator intern; implanturi superficiale metalice sau de alta natura in zona de tratament; cancer de piele curent sau antecedente de cancer de piele, sau o problema curenta de orice alt tip de cancer, sau alunite pre-maligne; antecedente de orice fel de cancer; probleme concurente grave, cum ar fi tulburari cardiace; graviditate si ingrijire medicala; sistem imunitar slabit datorita unor boli imunosupresive ca SIDA si HIV, sau utilizarea de medicamente imunosupresive; boli ce pot fi stimulate usor de lumina la lungimile de unda folosite; pacientele cu antecedente de boli stimulate de caldura, cum ar fi Herpes Simplex recurent in zona de tratament, pot fi tratate doar in urma unui regim profilactic; orice problema activa in zona de tratament, cum ar fi inflamatii, psoriazis, eczeme, si urticarie; orice procedura chirurgicala in zona de tratament in ultimele 6 luni sau inainte de a se termina vindecarea; tratare peste tatuaje sau machiaj permanent.

Mezoterapia Virtuala

Cum functioneaza?

Electroporatia transdermala este o tehnologie non-invaziva ce utilizeaza un anumit tip de impulsuri electrice, ce permite o stimulare non-invaziva in conditii de maxima siguranta. Aceasta tehnologie deschide cu atentie micro-canale in membranele celulare, si permite introducerea serurilor in interiorul acestora, fara a afecta pielea sau stratul cornos. Este dovedit stiintific ca este varful de gama din categoria echipamentelor de mezoterapie virtuala, datorita gradului mare de absorbtie (de pana la 95% ) si a posibiltatii de infuzare a solutiilor atat intracelular cat si extracelular.

Micro-curenti: Impulsurile speciale ale micro-curentilor de intensitate mica sunt emise simultan cu electroporatia transdermala si cresc eficienta tratamentului. Totodata stimuleaza fibrele musculare prin inducerea unor micro-contractii ce ajuta la tonifierea acestuia.

Foto-biostimulare in spectru verde: Lumina rece in spectru verde de 525 nm stimuleaza procesul de regenerare naturala a pielii si confera un efect de luminozitate acesteia. Utilizata impreuna cu celelalte tehnologii, amplifica efectele solutiilor infuzate.