Remodelare Corporala

Remodelare Corporala

Remodelare Corporala

Folosim o terapie 100% hands-free, fara durere si non-invaziva,
care ofera dupa fiecare sesiune o stare de bine si confort

Remodelare corporala cu rezultate rapide: Scapi de 2 marimi in 12 sedinte*!

Remodelare corporala full body prin Body Sculptor Excell+ este recunoscuta in prezent, ca fiind una dintre terapiile corporale cele mai sigure deoarece genereaza campuri magnetice alternante de frecventa joasa asociate cu micropresiuni pentru a micsora si reduce grasimea corporala prin stimularea mecanismelor biologice ale lipolizei.

Rezultatele semnificative, de durata, au fost dovedite clinic si sunt
obtinute (-6 cm in circumferinta taliei dupa o medie de 12 sedinte de
tratament), fara efecte secundare, treptat, prin activarea celulara care
decongestioneaza celulele de grasime.

Remodelare Corporala cludybodycenter.ro

Ce este tratamentul Body Sculptor Excell+?

BodySculptor Excell+ foloseste o tehnologie unica, rezultatul a peste 15 ani de cercetare si studiu stiintific in fitness si sanatate: biostimularea „Bio” cu referire la actiunea biologica, naturala a campului bioEnergetic asupra corpului si „stimulare” cu referire la tehnologia de stimulare celulara a grasimilor (lipoliza). Campul bioEnergetic, care este complet inofensiv pentru piele si corp, stimuleaza in mod natural lipoliza adipocitelor (hidroliza trigliceridelor) cu eliberarea de energie si consumul excesului de acizi grasi.

Studiile efectuate au demonstrat ca tratamentul de remodelare corporala BodySculptor ExCell+ este unicul dispozitiv de pe piata ce trateaza grasimea viscerala. Remodeleaza conturul corporal, eliminand grasimea în exces, reduce celulita și imbunatateste aspectul pielii de portocala, favorizeaza relaxarea prin stimularea neurotransmitatorilor si imbunatateste rata de succes a candidatelor la fertilizare în vitro (FIV) care sufera de obezitate si infertilitate.

Dupa cate sedinte se vad rezultatele cu Body Sculptor Excell+?

Numarul minim de sedinte este de 12. O sedinta de biostimulare BodySculptor dureaza 30 minute. Tratamentul de remodelare corporala BodySculptor trebuie repetat de minim 3 ori pe saptamana, pentru o perioada de 4 saptamani.
Aceasta procedura fiind complet non-invaziva si atunci cand se doreste un rezultat rapid sedintele pot fi facute zilnic.

In functie de grosimea stratului adipos dar si de grasimea viscerala (cel mai periculos tip de grasime pentru sanatate), care inconjoara organele, dar si de rezultatele pe care dorim sa le obtinem, este posibil sa fie necesare mai multe pachete.

Remodelare Corporala cludybodycenter.ro

Contraindicatii remodelare corporala

Nu le este recomandata biostimularea persoanelor care sufera de afectiuni vasculare (varice, tromboza venoasa), celor care au implantat un dispozitiv metalic, epilepsie sau litiaza biliara si renala. Tratamentul este contraindicat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. Pentru pacientii cu hipotiroidism rezultatele sunt multumitoare doar daca sunt insotite de tratament hormonal prescris de medicul specialist.

Remodelare Corporala cludybodycenter.ro

Beneficiile Terapiei Body Sculptor Excell+

– Sustine procesul de slabire si remodelare corporala.
– Relaxeaza si regenereaza organismul.
– Fara perioada de recuperare.
– Rezultate rapide si vizibile.
În-doar-12-ședinte

In doar 12 sedinte!

Pentru atingerea obiectivului un abdomen plat și coapse mai subtiri, se recomanda 12 sedinte cate a 60 de minute.

Scapă-de-2-mărimi-de-îmbrăcăminte

Scapa de 2 marimi la haine

Cu programul de slabire BodySculptor exCell+, puteti pierde pana la 2 dimensiuni de imbracaminte -6 cm in circumferinta taliei!

Piele-mai-fermă

Piele mai ferma

Pe langa imbunatatirea siluetei, protocolul „Slimming + Firmness” ofera o intarire a pielii si un abdomen mai plat.

schema-rezultate-bodysculptor
bodySculptor

SLABIRE FULL BODY INTR-O SINGURA SEDINTA!

– Gusa, Brate, Talie, Solduri, Fese, Coapse, Genunchi, Gambe, Glezne.

Terapia combina slabirea cu starea de bine, actionand simultan asupra tuturor zonelor problmeatice